Projecten

Projecten

Hieronder vindt u een selectie van projecten waarbij SolidNL betrokken was. Op zoek naar ondersteuning voor korte of langere termijn? Neem contact met ons op! 

PWC Sharepoint project

PWC

Ontwerp en ontwikkeling van oplossingen voor verschillende afdelingen. Grote variatie aan projecten: financiële audit en review systemen, algemene workflow portals, shopping carts, project management tools. 

Keywords: Kendo UI, jQuery UI, .net, Bootstrap, Scrum, SharePoint ontwikkeling, Azure, PowerShell CSOM, JSLink, JSOM, Selenium, Unit Tests.

.

GEMEENTE AMERSFOORT

Het leveren van SharePoint Development expertise met betrekking tot maatwerk componenten voor het nieuwe Document Management Systeem (gebaseerd op Sharepoint technologie).

HMC

Het leveren van een SharePoint Framework (SpFX) oplossing voor het toevoegen van maatwerk navigatie opties aan de bestaande Microsoft 365 omgeving.

SHELL GLOBAL SOLUTIONS

Ontwerp en ontwikkeling van oplossingen voor het Knowledge Management project programma. Dit bestaat uit portal applicaties, maatwerk gebruikersprofielen en sociale toevoegingen aan de SharePoint 2013 omgeving (Microsoft 365 gericht).

Keywords: Knockout.js, MOSCAF, SharePoint ontwikkeling, WebApi, CSOM, JSLink, PowerShell, M365, SP Enterprise Search.

CENTRIC

Als ontwikkelaar betrokken bij een R&D project om de functionaliteit portal te onderzoeken gebaseerd op SharePoint2013/Microsoft 365.

Keywords: SharePoint ontwikkeling, Exchange Web Services Online, SharePoint add-ins, M365.

T-SYSTEMS CIS

Betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van een framework ter ondersteuning van de migratie service van T-Systems. Dit omvatte het ontwikkelen van maatwerk formulieren, workflows, WCF diensten en business analyse. Werkzaamheden waren o.a.:

  • Ontwerp en ontwikkeling van een maatwerk service in het Microsoft 365 Dedicated Hosting Environment van de opdrachtgever. Hierbij werd een MOSCAF tool gebruikt.
  • Ontwerp en ontwikkeling van componenten binnen het framework.
  • Ontwerp en ontwikkeling van oplossingen in aanvulling op het framework om de migration factory te ondersteunen bij de werkelijke migraties.
  • Troubleshooten van omgevingen.
  • Adviseren op het gebied van technische en functionele Sharepoint gerelateerde vraagstukken.
  • Keywords: .net, SharePoint ontwikkeling, MSMQ, WCF, PowerShell, Entity Framework.

PGGM 

Ontwikkelaar in een gecombineerd SharePoint-BI Team via de SCRUM methode. Werkzaamheden o.a.:

  • Ontwikkeling van SharePoint artefacts, waaronder web templates, controls, pagina layouts, workflow etc.
  • Onderhoud (maintaining?) en troubleshooten van geautomatiseerde daily builds via PowerShell scripts en one-click deployment (OCD).
  • Database modeling, zorgdragen voor het correct opslaan van de verzamelde data zodat het in de BI solutions kan worden verwerkt.
  • Ontwikkeling, onderhoud en ondersteuning van regression testen, gebaseerd op Team Foundation Server test oplossingen. 

Keywords: SCRUM, Entity Framework, ASP.net, SharePoint ontwikkeling, OCD, PowerShell, TFS.

× How can I help you?